Inschrijven

Een beetje praktische informatie

Tijden veranderen en technologie, die evolueert. Om die reden besloten we om de mogelijkheid te bieden om je kind voortaan ook online in te schrijven als lid van Chiro Itegem. Uiteraard bieden we nog steeds de optie om dit via de klassieke wegen te doen. Een kleine opsomming van alle mogelijkheden:

  1. Inschrijven via een papieren inschrijvingsformulier (vraag een exemplaar aan de leiding op zondag)
  2. Inschrijven tijdens de infomomenten op de Chiro (data worden nog meegedeeld) of, indien gewenst, op huisbezoek
  3. Inschrijven via de digitale weg

Als je kind al lid is van onze jeugdbeweging, hoef je dit inschrijvingsformulier niet meer opnieuw in te vullen. Zorg er wel voor dat alle gegevens waarover wij beschikken nog steeds correct zijn. Indien er wijzigingen zijn (bijvoorbeeld nieuw telefoonnummer of ontdekte allergie), mag je dit aan de leiding laten weten. Indien je de gegevens die wij bijhouden van jouw kind wil nakijken, mag je ons uiteraard contacteren.

Een inschrijving is pas volledig afgerond wanneer het lidgeld betaald is. Het lidgeld bedraagt dit jaar 40 euro. Voor deze knalprijs ben je aangesloten bij Chirojeugd Vlaanderen en verzekerd tegen ongevallen. Meer info over de verzekering vind je hier. Verder betalen we hiermee de werkingskosten (maandelijkse rekeningen, spelmateriaal, ...). Daarnaast krijg je ook een drankkaart t.w.v. 10 euro. Het lidgeld kan je overschrijven op ons rekeningnummer BE65 9733 7328 1696 of je kan dit eventueel ook cash betalen op zondag aan onze financieel of administratief verantwoordelijken. Het is ook mogelijk om het lidgeld deels terug te trekken via je mutualiteit of ziekenfonds (dit geldt ook voor het kamp). Meer info daarover vind je hier.

Online inschrijven

De online inschrijving bestaat uit twee stappen: het invullen van het inschrijvingsformulier (medische fiche) en het overschrijven van het lidgeld. Meer informatie over dat laatste vind je hierboven. Het inschrijvingsformulier kan je invullen door op onderstaande link te klikken.

Het formulier kan je invullen door op deze link te klikken: Google Docs inschrijvingsformulier Chiro Itegem